esküvői videó

Esküvői videó | Referencia munkáink

Az esküvői videó inkább az esemény dokumentációjáról szól, azonban mindig törekszünk hogy a kisfilmben nem kimondott dokumentarista jelegű legyen. A dokumentáció során az a feladatunk, hogy lehető legjobb módon rögzítsük az eseményeket, egy operatőrrel, de maximum kettővel professzionális videokamerával. Abba az esetben ha rendel hozza még egy cinematográfus akkor megoldható egy filmes verzió és egy dokumentarista verzió is. A végeredmény akár 2-3 órányi videó fog kézhez kapni + egy kb. 8 perces kisfilm.

Szandi+Tomi

esküvői videó

Andi+Norbi

esküvői videó

Dóri+Feri

esküvői videó

Andi+Norbi

esküvői videóEszti+Norbi

esküvői videó

Rita+Farhad

esküvői videó

Dia+Bandi

esküvői videó

Kata+Péter

esküvői videó


Andi+Dani

esküvői videó

Cintia+Péter

esküvői videó


Katinka+Tibi

esküvői videó

Betti+Tomi

esküvői videó


Nóra+Balázs

esküvői videó

Móni+Zoli

esküvői videó

További referencia videók megtekintése a Vimeo csatornán

Esküvői videóval kapcsolatosan, többször merül fel az a kérdés, hogy érdemes-e felvenni a készülődést esetleg kell-e kreatív fotózás. Véleményem szerint igen is fontos, hogy tartalmazza a videó, hiszen ezzel lehet művészetet belevinni, egy kis kreatív részt, ezáltal egy kicsit különlegesebbé tenni még a dokumentarista videót is. Egy példát tudok említeni, egy könyvet sem kezdünk el olvasni a felénél, hanem az elejétől, ugyanúgy az esküvői videóban is, legyen egy kezdette, legyen egy Story, hiszen a Nagy Napon minden egyes pillanat fontos. Összességeben az esküvői videó csomagotkat olyan párnak ajánlom akinek első sorban fontos, hogy minden rögzítve legyen, és nem csak egy 10-25 percnyi emlék maradjon örökül, de beszéljen inkább a munkám, a hobby-m, a szenvedélyem helyettem.
Esküvői videó készítéshez elegendő 1-2 operatőr, akik figyelik a hang és a fény viszonyokat és ennek megfelelően rögzítenek profi kamerával, statival, lámpával, ha a helyzet megkívánja akár quadkopter használatát is igénybe vesszük, illetve szükségesek még jó minőségű mikroportok, és hang rögzítők, korszerű számítógép, és szoftver a vágáshoz.