esküvői videó

Esküvői élőközvetítés-szolgáltatás

Esküvői élő közvetítés

Amikor boldogok vagyunk, szeretnénk átölelni a világot és mindenkinek adni egy keveset saját örömünkből. Szeretné Ön is megosztani életének legszebb napját mindazokkal, akik igazán számítanak? Az Era Studio Group komplex esküvői élőközvetítés-szolgáltatásával mindez lehetséges!

Ne hagyja ki a nagy nap eseményeiből azokat, akik betegség, távollét vagy külföldi lakóhelyük miatt nem lehetnek jelen! Válassza esküvői élőközvetítés-szolgáltatásunkat és tegye lehetővé barátainak és szeretteinek, hogy valós időben, otthonuk védelmében, élőben követhessék menyegzőjének történéseit a világ bármely pontjáról.

Hogyan veheti igénybe esküvői livestreaming szolgáltatásunkat?


Meglévő esküvői csomagja mellé válassza 1-4 kamerából álló, komplex és full HD élményt nyújtó élőközvetítés-rendszerünket és döntse el, hogy Zoom-on, Facebook-on, YouTube-on vagy Twitch-en szeretné elérhetővé tenni az eseményt azoknak, akik nélkül nem lehet teljes a boldogság. Engedje, hogy mind az első sorból hallhassák az igent, akkor is távolban tartja őket a szükség vagy a kötelesség!
Moziminőség és professzionalizmus, megható pillanatok és egy tökéletesen kerek történet: ez az Önök szerelme full HD-ben, élőben.