esküvői videóRólunk

Cégnév
Era Studio Group
Telefon:
+36 20 585 84 97
Tevékenység
Esküvői Videó készítés,
esküvői film készítés,
professzionális fotózás
Technikai háttér
  • amivel rendelkezünk: steadycam, slider, statív, kameradaru, színes lámpák, mikroportok és hangrögzítők, valamint quadkopter, és nem utolsó sorban profi DSLR használat, természetesen nagy fényerejű optika, továbbá nagy teljesítményű számítógép, illetve professzionális vágó szoftverek.

Vevőorientált

Minden megbízásunknak igyekszünk teljes mértékben megfelelni, nagy figyelmet fordítunk minden esetben megrendelőink igényére. Az elkészült anyagot csak áttekintést, egyeztetést követően adjuk át megrendelőinknek.

Szakmai tapasztalat

Tapasztalatunkkal profi minőséget vagyunk képesek előállítani, melyet eszközeink, és technikáink segítségével tudunk megvalósítani. Midig követjük a technika fejleményeit így természetesen már drónnal is tudunk felvételt készíteni.

Versenyképeség

A konkurenciát megelőzve árain és szolgáltatásainknál mindig ügyelünk arra, hogy azok teljes mértékben megfeleljenek megrendelőink elvárásainak megfeleljenek, ár/érték arányban biztos lehet, ha minket választ jól dönt.

A film világa

mely mozgat minket

Mi az amiben különbséget lehet tenni videó és videó között? Számtalan dolog közrejátszik, első és legfontosabb a felkészültség, a hozzáértés, és a technikai háttér. Ezek megléte nélkül nem nevezhetünk profinak senkit sem, mindemellett szükség van rengeteg tapasztalatra, odafigyelésre, és szakmai szeretetre. Mi felkészültek vagyunk, képes a minőségi anyag elkészítésére.

Én és csapatom azért dolgozunk, hogy önnek minden egyes általunk megörökített esemény bármikor tökéletes minőségben újra megtekinthető legyen.


Fő profilunk

Era Studio Group BT.
Era Studio Group BT.

Munkán évtizedes múltra tekint vissza, melyet az esküvői videózás terén eltöltöttünk. Ennyi tapasztalattal, és élménnyel, reméljük minden pár elképzeléseit maximálisan meg tudjuk valósítani.

Képekben

Era Studio Group BT.Era Studio Group BT.
Era Studio Group BT.Era Studio Group BT.
Era Studio Group BT.Era Studio Group BT.

Az esküvő tökéletes megörökítése célunk, bármilyen időben, és bármilyen helyszínen. Rendelkezünk a megfelelő stábbal ami ehhez szükséges.


A megrendelő az első

minden egyes videó elkészítése során a fiatal pár érdekeit tartjuk szem előtt. Persze döntés hozásnál pedig igyekszünk segíteni, mit, miért, és hogyan érdemes megörökíteni. Segítünk és megvalósítunk mindent amit meglehet a tökéletes és élvezetes videó érdekében. Tekintse meg referencia munkáinkat. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.