esküvői videó

Technika

A használt technikai eszközök összértéke kb. 5.000.000 HUF

technika

Filmes kamera, vagy is profi cinema kamera

Filmre gyártat tökéletes kamera, nincsenek kompromisszum, nagyon kőnyű kezelni DSLR-el szemben, is a minőségben sem marad le, sőt.. 50fps-el tud rögzíteni ami elengedhetetlen a slowmotion-hoz, de természetesen a gyors mozgásnál is jobb a felvétel. Filmes Super 35mm szenzor rendelkezik gyönyörű tiszta kép produkál még a legrosszabb fény viszonyok között is.

technika

DSLR, vagy is profi tükörreflexes fényképezőgép

Nélkülözhetetlen esküvői film készítéshez, első sorban mert film hatású kis mélységélességet lehet vele elérni, és nem utolsó sorban nagy méretű szenzorának köszönhetően, gyenge fényviszonyú körülmények között is zajmentes tiszta képkockát produkál.

technika

Professzionális videokamera

Leginkább esküvői videóhoz szoktunk használni és esemény dokumentáláshoz tökéletes nagy mélység élességének köszönhetően, és nem utolsó sorban kiváló minőségű felvételek lehet vele készíteni akár FullHD minőségben 50FPS-el több órán át.technika

Légi felvételek:

Egy álom valóságra vált. Régen az elképzelhetetlen volt, de most a technika fejlődésének köszönhetően, van lehetőség drón felvétel készítéshez az esküvő napján, vagy is -pilóta nélküli gép- álom felvételeket készítünk elérhető áron.

technika

Slider:

Elengedhetetlen a film készítés során. Egy igazi "csoda" hiszen szinte helyettesíti a költséges veteran Dolly kamera sin rendszereket. Igazi filmes hatást lehet elérni a slider használatával -több irányú lineáris mozgatások+timelapse készités- gyakorlatilag kihagyhatatlan az esküvői film készítéséhez.

technika

Steadycam:

Tejes mértékben ”úszó” kamera jellegzetes felvételek képes produkálni. Nélkülözhetetlen és színvonalas eredmény lehet vele elérni.


technika

Kamera daru:

Méret, kezelhetőség és gyorsasága miatt már nem csak koncert és stúdió körülmények között elérhető. Professzionális kamera mozgatás esküvői videó készítésnél is. Körülbelül 3 méter magasságból gyönyörű pásztázások különböző irányban

technika

Hangrögzítő

Melyek pótolja a DSLR gyengesége a hangminőséggel szemben, ezáltal olyan profi audiobemenetek biztosít mint egy profi videokamerának. Direkt úgy lett tervezve, hogy a fényképezőgép alá lehessen rögzíteni, hogy könnyen lehessen felvenni a hangot vele.

technika

Mikroport:

Egy jó minőségű hang, nagyon nagy szerepet játszik egy magas színvonalú videó készítésben. Ezért használok professzionális wireless mikrofon készletet, ami kristálytiszta hangfelvétel készítésére alkalmas bel-, és kültéren egyaránt.


technika

Hangulatfény:

A hangulatfény az egyik légfontosabb eleme a lakodalmi helyszínnek, hiszen szinte senki sem szeret mulatni több ezer lumen fényerő társaságában, ezert, ha netán nincs hangulatfény a helyszínen, mi biztosítjuk a tánctéren a megfelelő fényt.

technika

Profi DSLR monitor

Nagy segítség a DSLR használatával többek között a beépített focus assist köszönhetően. Egyik légfontosabb eleme, hogy éles felvételek készít, nem ideális körülmények között is.

technika

VDSLR CINE objektívek

Egyik legfontosabb elem a DSLR-nek a "kamera szeme" vagy is az objektív, ha az objektív nem nagyon jó minőségű, akkor minden más felesleges, hiszen ezen keresztül jut a szenzorban a fény. Funkciók: VDSLR CINE LENS, a manuál fókusz a közeli és távoli pont között hosszabb, ez által pontos fókuszálást eredményez, és follow focus rendszerhez optimalizált.