esküvői videó

Vélemények


Móni & Zoli

Köszönjük szépen a munkátokat, csodálatos emléket készítettetek nekünk, és emellett nagyon jól éreztük magunkat Veletek a forgatások alatt. Nagyon jó volt látni, hogy tényleg értünk vagytok, és azért hogy a végeredmény szuper legyen. Nagyon köszönjük a filmeket, és az élményt, csodás emberek vagytok! :-)


Gina & Robi

EKöszönkük Nikolas, hogy profi módon megörökítettétek életünk legszebb napját és minden tekintetben minőségi eredménnyel szolgáltatok! Nagyon megvagyunk elégedve, minden úgy történt, ahogy megbeszéltük és várakozásainkat felülmúló összeállítást sikerült csinálni! ;) Így tovább! :)

Gina & Robi


Elképzeltünk egy esküvőt... megvalósult, Nicolas és csapata pedig tökéletesen megörökítette számunkra. Minden kis részletnél ott voltak, mégsem vettük őket észre. Csodálatos lett a kisfilmünk és a teljes esküvői video is. Köszönjük ezt az örök emléket!

Anita & Dani


Hálásan köszönjük a munkátokat, és a gyönyörű videót!! :)


Évi & Dávid

Szavak nincsenek arra, hogy mennyire hálásak vagyunk!A remek, szuper , csodás meg sem közelíti a videót mert ezeknél sokkal de sokkal csodálatosabb! Nagyon szépen köszönjük! Megsirattátok a násznépet! Mindenki szupogva hív, és dicséri! A legjobbakat fiúk! Csodálatos munkát vegeztetek! 
Üdv: Évi és Dávid 


Melinda & Balázs

Kedves Nikolas! Nagyon örültünk hogy megismerhettünk, és hogy Téged választottunk az esküvőnkre! Nagyon-nagyon meg vagyunk elégedve a munkáddal! Jobbat nem is tudtunk volna elképzelni sem!!! A kisfilm, és a teljes videó is szuper lett! A drónos felvételek különösen tetszettek! ;) Minden benne van a videóban. A zenék is nagyon szépek, jól illenek a jelenetekhez. Jó volt újra átélni ezt a Napot, nem csak nekünk, de az egész családnak, rokonságnak is. Mindenkinek NAGYON TETSZETT! :) Egy örök emlék marad! Sokan már érdeklődtek irántad, és mi bátran ajánlottunk Téged, nem csak esküvőkre, hanem más családi események megörökítésére is. Akinek tényleg profi munkára, és megbízható videósra van szüksége, az Téged választ! ;) Nem győzzük megköszönni Neked!
Köszönettel: Melinda & Balázs


Zsuzska & Zoli

Nikolas, nagyon szépen köszönjük a Love Story videót! Annyira jó érzés újra látni a legszebb jeleneteket az Esküvő előtt, egyszerűen megunhatatlan! És ez csak a kezdet... A DVD, amit készítettél nekünk az egész napról, egyszerűen szuper! Nagyon jó választás volt ez a csomag, hiszen nem 10-20 percben van az egész nap összefoglalva, hanem bő 3 órában. Csak ajánlani tudlak Mindenkinek!


Anrea & József

Kedves Nikolas, nagyon sokat köszönhetünk Neked. A teljesség igénye nélkül megkísérlem felsorolni őket ☺ Egy nagyon kedves, tisztelettudó, szakmáját, hobbiját szívvel és szeretettel végző embert ismerhettünk meg benned, akihez bármikor fordulhattunk segítségért, ötletért, aki nem hajtott el minket, hogy majd később megbeszéljük és soha sem jött el a később, hanem úgy dolgoztál velünk, mintha csak ez az egy munkád lett volna egész szezonban. S ez a „minden beleadás minőségi szinten„ ma már ritka. Közel egy évig készítettük elő az anyagot, keresgéltük a zenét, pontosítottuk a helyszínt, jól átgondoltan, rengeteget ötletelgetve, hogy mit is lehet még jobban kihozni a napból. Egy esküvő szervezésénél nem utolsó szempont az ár kérdése, s azon belül is a tiszta, korrekt árajánlat. Őszintén állítom, hogy az egyik legjobb szolgáltatónk voltál. nem voltak utólagos költségnövelő változtatások, időpont tologatások, szerződéstől való eltérések. Ahogy előtte megbeszéltük, ahhoz tartottad magad. Nem fanyalogtál, ha egy idegen városban kellett megoldanod a közlekedést, kijutást a helyszínre, nem kellett körbeugrálni téged. Csöndben, szinte észrevétlenül végezted a munkád, aminek az eredménye messze felülmúlta az elvárásainkat. nem tudjuk szavakban kifejezni hálánkat azért a sok szép megörökített pillanatért, amit nyújtottál nekünk!!!! Köszönjük Nikolas!!!! Egy igazi jó embert ismerhettünk meg benned!!!


Szilvia & Andrzej

"Jó választás volt, kiváló minőségü és Jól összeállított munka, örök emlék marad a Nagy nap. Újra és újra átélhetjük az esküvő legszebb pillanatait. Köszönjük neked!"


Zofie & Kornél

"Úgy gondolom, az esküvővel kapcsolatos egyik legjobb döntést a videósunkkal tettük, mikor Nikolast kértük fel a feladatra. Nem ismertük, csak véletlenszerűen akadtunk rá az interneten, és mivel a referencia videói is meggyőzőek voltak, valamint az ár is megfelelt, találkoztunk. Nagyon tetszett, hogy már az első pillanattól megtaláltuk a közös hangot. Azt tartotta szem előtt, hogy mik a mi igényeink. A nagy napunkon szinte észre sem vettük, hogy ott volt, mégis mindenről készített felvételt (tökéletes hang és kép minőségben), amit egy profin összevágott gyönyörű DVD-n kaptunk meg tőle. Nagyon örülünk, hogy ilyen megbízható emberre találtunk, és neki hála az esküvőnket bármikor átélhetjük, pont úgy, ahogy az történt!" "I think one of our best decision was to choose Nikolas as our video man. We didn't know him. We found him on the internet. His reference videos and his offer were convincing. He was friendly from the first moment and watched our demands about the wedding. On our big day he was accurate, he recorded every important moment ( with perfect sound and picture quality) and he gave us on a professionally cut up beautiful DVD. We are so happy, because we found this trustful person, and thanks to him, we can conjures our memories any time we want."


Giannis & Lia

Dear Nikolas....your work is a great combination of passion and talent....thank you for all your efforts...giannis +lia...


Viola & Norbi

Kedves Nikolas! Esküvőnk előkészítése során próbáltunk rendkívül alapos munkát végezni minden téren. Tekintettel arra, hogy maximalista emberek vagyunk mindenből próbáltuk, lehetőségeinkhez mérten a legjobbat kihozni, ez sikerült is, ahogy ezt Te is láttad és meg is erősítetted utólag. Ebben komoly szereped volt Neked is, hiszen bátran kijelenthetjük, hogy profi munkát végeztél, nagyon meg vagyunk elégedve az általad készített videóval. Minden benne van, aminek benne kell lennie, a zenék harmonizálnak a jelenetekkel, az összefoglaló pedig egyszerűen zseniális, tökéletesen tükrözi a Nagy Napunkat és annak hangulatát. Mindenképpen ajánlani fogunk ismerőseinknek, sőt ha úgy alakul, akkor ismét igénybe vesszük majd a szolgáltatásaidat a jövőben is, persze nem esküvővel kapcsolatban! :) Hiszen mindig lesz pár üveg limitált pálinkánk, amit csak a profik érdemelnek meg! ;) További sok sikert kívánunk, örülünk, hogy megismerhettünk Téged!
Üdvözlettel: Viola & Norbi


Bibi és Peti

Szia Nikolas! Nagyon imádjuk a videókat, egyszerűen tökéletesek. Minden benne van ami aznap történt, közben észre sem vettük, hogy végig ott voltatok körülöttünk. Már vagy 100-szor láttuk őket smile hangulatjel. Nem tudunk betelni velük, nagyon köszönjük a profi munkát! Bibi és Peti


Szandra & Dávid

Kedves Nikolas! A videó megtekintése után kijelenthetjük, hogy a legjobb döntést hoztuk azzal, hogy Téged választottunk az esküvőnk megörökítésére. A nagy nap olyan gyorsan eltelt, de a videó megtekintésével mindig visszaidézhetjük a számunkra felejthetetlen napot. Ez nem csak egy videó, ez egy tökéletes esküvői videó. Mi megálmodtuk, Te pedig még annál is szebbé varázsoltad. Látszik, hogy Neked ez nem csak egy munka, hanem a szenvedélyed is. Remek ötletekkel és hasznos tanácsokkal láttál el minket, elmerültél az apró részletekben is, ezért került ki a kezedből ez a lenyűgöző videó. Munkád során a többi szolgáltatóval is remekül együtt tudtál működni. Nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek! Benned nem csak egy videóst, hanem egy remek embert is megismerhettünk! Köszönjük a munkádat! Reméljük Te is majd jó szívvel fogsz visszagondolni ránk! Felejthetetlen nap volt, teli örömteli és megható pillanatokkal is, valamint egy óriási bulival. A videó tökéletesen adja vissza a nagy napunkat. A film könnyeket csal a szemünkbe, néhol a meghatottságtól, néhol pedig a vidám pillanatoktól. Végszónak pedig csak azt kívánjuk, hogy még sokáig tudjál hódolni jó egészségben a hivatásodnak, hogy még sok-sok embernek tudjál ilyen nagy örömet szerezni a felvételeiddel, mint ahogy nekünk is!
Baráti üdvözlettel, Szandra & Dávid & az egész családunk


Kata & Viktor

Nagyon köszönjük a videót Nikolas! Sokat jelent, hogy ilyen gondosan állítottad össze az esküvőnk legfontosabb momentumait. Sikerült a legjobb pillanatokat, a legszebb módon megörökítened! Már most imádjuk visszanézni, de tudjuk, hogy évek múlva is vissza fogja tudni hozni nekünk a nagy nap emlékeit. Nyugodt szívvel ajánlunk majd minden most házasodó barátunknak smile hangulatjel Kata&Viktor


Moni & Attila

Kedves Nikolas! Ez az anyag valami fantasztikus! Minden nap megnéztem eddig! Nagyon boldoggá tesz 😉 nagyon szépen köszönjük Neked/Nektek hogy megörökítettétek! Nagyon szépek a zenék alatta, a színek a hang minden! A tv-n nézzünk nagyon szép! Egyszerüen szavak sincsenek amivel el tudnám mondani, ez egy örök emlék! Köszönjük ☺️


Janka és Hayden

Kedves Nikolas! Az esküvõi szervezés során felmerülõ legtöbb kérdésben rögtön meg tudtunk egyezni Haydennel, kivéve abban a kérdésben, hogy az esküvõnk videón is meg legyen-e örökítve vagy csak fotókon. Én az elsõ verzióra szavaztam, Hayden pedig mindig azt vallotta, hogy elegek lesznek a fényképek is. Végül rá tudtam beszélni a videóra is és azonnal elkezdtem kutakodni az interneten. A referencia videók alapján a Te munkáid tetszettek a legjobban, így nagyon örültünk, amikor végül Téged bízhattunk meg ezzel a munkával. Az összefoglaló videó remekül visszaadja az esküvõ hangulatát, látszik rajta, hogy igényesen és átgondolva lett megcsinálva a 10 perces film. Gyönyörû a kezdõ részlet, amikor a templomi szertartásunkon elhangzott szöveg egy rövid részletét jeleníted meg és rengeteg apró kis jelenet van benne, ami miatt mindig újra és újra gyönyörködni tudunk benne és sosem unjuk meg. A részletes, hosszabb videó is pont a mi ízlésünknek megfelelõen lett elkészítve, külön örülünk annak, hogy a drón még egy plusz élményt ad a videó nézése közben. Nagyon szépen köszönjük, hogy egy ilyen gyönyörû emléket készítettél nekünk a mi nagy napunkról! Hayden is bevallotta a videó megnézése után, hogy mégiscsak jó döntés volt, hogy nem csak fényképeken lettünk megörökítve. :)
Mégegyszer köszönjük, Janka és Hayden


Anita és Norbi

Kedves Nikolas, Szeretnénk megköszönni Neked az esküvői videónkat. Csak remélni mertük, hogy ilyen emlékünk lesz az esküvőnk napjáról, de az összefoglaló videó minden várakozásunkat túlszárnyalta. Már az első találkozáskor sejtettünk, hogy jól választottunk, amikor melletted döntöttünk. Profi hozzáállásoddal, a munkád iránti lelkesedéseddel és barátságos természeteddel beloptad magad a vendégeink és a mi szívünkbe is. Amikor pedig megláttuk az eredményt, nem volt kérdés, hogy nem is választhattunk volna jobban Nem tudnánk megmondani, hogy néhány nap alatt hányszor néztük meg a videókat. Jó, hogy már nem a VHS korszakban élünk, mert biztosan megkopott volna a videó kazetta a sok lejátszástól Mindenkinek csak ajánlani tudunk, aki egy ilyen színvonalas videóval szeretné megörökíteni a nagy napot. További sok sikert kívánunk a munkádhoz.
Anita és Norbi


Marianna & Peti

Nagyon tetszett a videó!!!!!!!! Egyszerűen profi munka volt!!!! Tudtam volna még nézni pár órát!!! Örülünk, hogy Titeket választottunk! Csak ajánlani foglak mindenkinek!!!!!!! :) Mégegyszer nagyon szépen köszönjük!!!!!!!
Mariann és Peti


Szabolcs és Fruzsi!

Nagyon köszönjük az esküvői videót, amely életreszóló emlék lesz mindannyiunknak! Amikor belenézünk a filmbe, újra átélhetjük a csodálatos pillanatokat.
Szabolcs és Fruzsi!


Timi és Levi

Kedves Nikolas! Nagyon szépen köszönjük a munkát, nagyon jó pörgős lett az anyag, nagyon tetszik:))) Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltattással, reméljük még rendelhetünk tőled videót, természetesen évfordulóra;) További jó operatőrködést és jó egészséget a gyerekeknek!
Üdv, Timi és Levi


Árpi & Zsuzsi

Szuper videó, a legjobb pillanatok vannak kiragadva! Nagyon köszönjük Nikolasnak és a remek operatőrnek a kiváló munkát! csak ajánlani tudom őket!


Edina & Zoli

Kedves Nikolas! A párommal együtt azt gondolom, nem csak az a jó ajánlás, ha minden tökéletes egyből, najó, úgy könnyebb:) Viszont, ha valaki képes a felmerülő nehézségeket megoldani, az többet ér a nagy szavaknál. Köszönjük, hogy együttműködtünk!
Üdvözlettel, Edina és Zoltán


Syilvia & Brian

Kedves Nicolas, Nagyon örülünk, hogy téged válsztottunk az esküvőnk megörökítésére. Az esküvőnkröl egy csodálatos emléket készítettél. A film tökéletesen tükrözi az életünk legszebb napjának fantasztikus hangulatát.
Baráti üdvözlettel, Sylvia és Brian


Viki és Zsolt

Kedves Nikolas! Már az első találkozásunkkor megnyertél bennünket a korrekt, teljes körű tájékoztatással, mely eloszlatta addigi félelmeinket a videós választással kapcsolatban. Esküvőnk napján a felvételeket Csaba készítette, aki észrevétlenül tette a dolgát, mégis maximális figyelemmel és kedvességgel. Amikor újra találkoztunk veled, hogy megnézzük az elkészült videót - örömkönnyeket és meghatottságot csalt a szemünkbe. Az általad választott zenékért külön köszönetünk, tökéletes összhangban vannak a felvétellel és az ízlésünkkel. Jó ráérzéssel és tapasztalattal állítottad össze filmünket, lelkiismeretesen korrigálva észrevételeinket, s a legtöbbet kihozva a lehetőségekből. Köszönjük hasznos tanácsaidat, lelkes munkádat, s türelmedet, azt hisszük ennél többet nem is kívánhattunk volna! Nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek!
Viki és Zsolt


Noémi és Lackó

Kedves Nikolas, Köszönjük szépen a színvonalas, precíz, tökéletes munkát. Teljes mértékben elégedettek vagyunk az esküvői videónkkal, és büszkén mutatjuk ismerőseinknek. Az összefoglaló pedig zseniálisan sikerült: életünk legszebb napját sikerült 3 percbe sűrítened, úgy, hogy teljes mértékben visszaadja a nap legfontosabb eseményeit. Számunkra is most bizonyosodott be, amit már az első beszélgetés alkalmával mondtál, hogy a fénykép nem helyettesítheti a videó nyújtotta élményt és persze ez fordítva is igaz. Minden házasulandónak csak javasolni tudom, hogy Téged válasszanak, nem fogják megbánni, az biztos. A Nagy Nap hihetetlen gyorsan eltelik, de így legalább bármikor visszanézhető.
További sok munkát kívánunk Neked!
Noémi és Lackó


Reni és Patrik

Kedves Nikolas! Visszanézve az esküvőnkről készült videót, megerősítést nyert bennünk az, hogy jól tettük, amikor Téged választottunk. Ezt a csodálatos emléket sikerült úgy megörökítened, hogy minden alkalommal, mikor megnézzük, úgy érezzük, mintha újra ott lennénk, hatalmába kerít minket az akkori hangulat. Ezért soha nem lehetünk Neked elég hálásak!
Nagyon szépen köszönjük! Reni és Patrik


Klau és Zalán

Szia Nikolas, Szeretnénk megköszönni Neked, hogy az életünk legszebb napján ott voltál és egy nagyon megható, profi munkát végeztél. Sikerült elkapnod azokat a pillanatokat az esküvőn és számunkra megörökíteni, amit ha nézzük akkor újra átélhetjük ezt a csodálatos estét. Nagyon sok boldogságot kívánunk neked és családodnak és ha lehet akkor még sikeresebb 2013-as évet! Mindenkinek csak ajánlani tudunk téged akinek szüksége van esküvői videósra!
Üdv, Klau és Zalán


Mariann & István

Nagyon jók! Elégedettek vagyunk! Szuper vagy!


Kriszti és Joci

Kedves Nikolas ! Szeretnénk megköszönni az akkori kapkodásban, hogy olyan gyorsan elvállaltad és rendelkezésünkre álltál. Minden úgy volt ahogy megbeszéltük, nagyon szép felvételeket készítettél és mégis végig észrevétlen maradtál. Jól együtt dolgoztál a fotósokkal is, valamint a végén nagyon jól összevágtad a felvételeket, koncentrálva a fontos, és a sokak számára észrevétlen pillanatokra-percekre is. A videó menüjében nagyon jól szétbontottad a témaköröket, áttekinthető, követhető az egész esküvő menete. És ami a legfontosabb, bárki megnézte eddig, nagyon tetszett neki a videó :-)
Köszönjük még egyszer: Kriszti és Joci


Andrea & Gabor

Kedves Nikolas! Ezúton szeretnénk megköszönni, a rendkívül magas színvonalú munkát, amit a videónk elkészítésénél nyújtottál! A kisfilmet nem gy´ö ztük elégszer megnézni, annyiszor visszaadja az esküv´önk hangulaltát! De az egész DVD egyszer´üen fantasztikus és az utolsó részletig nagyszer´üen és aprólékosan kidolgozott. Örülünk, hogy Téged választottunk és bátran merünk ajánlani bárkinek, aki professzionális esküv´öi videót szeretne! További elismerésekben gazdag munkát kívánunk!
Andrea & Gabor
Dear Nikolas, we would like to say a `big thank you´ for producing such a professional and high quality video. You have made us possible to relive our big day over and over again. You have managed to capture the best moments and with the short film you gave back the atmosphere and all the special moments of our wedding. Thank you again! We have no hesitation in recommending you to other wedding couples!
Kind regards, Andrea & Gabor Udvozlettel Andrea & Gabor


Anna & Feri

Kedves Nikolas és Viktor! Nagyon köszönjük a munkátokat :) Kiváló minőséget kaptunk, és pont úgy, ahogy elképzeltük. Köszönjük, hogy voltatok olyan rugalmasak, hogy minden kérésünket teljesítettétek. Kiváló érzékkel válogattátok ki az összefoglalóba a legjobb pillanatokat. További sok sikert a munkátokhoz!
Sok szeretettel, Anna&Feri


Brigi és Peti

Kedves Nikolas, köszönjük, hogy vállaltad a videózást az esküvőnkön, és hogy minden pillanatot megörökítettél és maradandóvá tettél. Így még azokról a történésekről sem maradtunk le, amelyeknél ott sem voltunk. :-) A 10 perces összefoglalót akár minden nap meg tudnánk nézni, a teljes, 3 órás felvételt pedig akár minden esős hétvégén. Igazán profi munkát végeztél, mi nagyon meg vagyunk elégedve!
Üdvözlettel, Brigi és Peti